loader image

oFFFcourse

#2021: de weg naar verandering!

Onze nieuwe cyclus van permanente vorming is een revolutie voor u, beroepsbeoefenaar. We benaderen hiermee vormingen vanuit een ander perspectief: elke week kan u in een uniek formaat vormingen van telkens 75 minuten volgen, over actuele onderwerpen; opgenomen in een professionele studio en live gebracht door uw favoriete auteurs. Het formaat is uniek op de markt. Wij bieden u vormingen aan zoals u een Netflix-reeks kan volgen. Ook hier zijn relevantie, interactiviteit en nieuwe technologie sleutelwoorden. De vormingen komen tot stand in samenwerking met de nieuwe studio DOPE en Tamtam.pro. Dit is uniek in de wereld!

Er zijn 3 formules om in te tekenen op deze sessies :

De vormingsessies kunnen ook afzonderlijk worden gevolgd, aan het tarief van 45€ per sessie.

De thematische cycli groeperen tussen de 6 en de 15 sessies afhankelijk van de cyclus, en worden u telkens aan een voordelig tarief aangeboden. Om het overzicht van de verschillende cycli te bekijken:

Met de formule All In Live krijgt u toegang tot 35 vormingen over 11 verschillende thema’s van 5 mei tot 14 juli. En dit aan het uitzonderlijke tarief van 299€ voor het geheel. Schrijf u snel in!

Meer dan 40 vormingen van 75 minuten voor minder dan 300€ !

Na het succes van het voorjaarsseizoen, lanceren we een nieuw seizoen van oFFFcourse!

Onze partners

Abonneer u op onze nieuwsbrief