120 conferenties en workhops
100 exposanten
4000 collega’s
11 u permanente vorming
24 beroepsverenigingen
9de editie
Gratis toegangleden van het BIBF, IAB en IBR
120 conferenties en workhops

Het Congres 2010 is weer voorbij, en het was een succes!

 

Daar u vertrouwd bent met cijfers en de feiten erachter, zult u het niet erg vinden dat ik enkele cijfers opsom, of ten minste de belangrijkste, om mijn betoog te illustreren en de balans op te maken van het evenement waaraan wij hebben deelgenomen.

 

    Het FFF 2010, dat waren 72 workshops, 110 sprekers en vier thema’s, uiteengezet tijdens twee plenaire zittingen, meer dan 11.000 uren erkende vorming, in samenwerking met de drie beroepsinstituten (IAB, BIBF en IBR) en de drie werkgeversorganisaties (UCM, UNIZO en FEB-VBO), meer dan 40 standhouders, 22 beroepsverenigingen, een cocktail met meer dan 500 aanwezigen en, vooral, uw massale opkomt – meer dan 2.250 bevestigde inschrijvingen…

 

    Onder dergelijke omstandigheden, ook al zouden we daaraan nog kunnen toevoegen: de duizenden stappen die de hele dag lang werden afgeslenterd, de honderden handdrukken die werden uitgewisseld en evenveel “daarover moeten we het nog eens hebben”, die de hele dag lang her en der in de wandelgangen werden gehoord, beklemtoont deze kleine rekenkundige reeks nu al het juiste aanvoelen, de coherentie, de dynamiek en de ambitie van ons initiatief.

 

    Die cijfers wijzen er ook op dat het FFF in eerste instantie een plaats van contact en reflectie, een geprivilegieerd oord om banden te smeden wil zijn. Onder confraters, met onze cliënten, de overheid, de onderwijsinstellingen. Met de ambitie hechte banden te smeden op lange termijn.

 

 

Emmanuel Degrève, Voorzitter van het FFF

 

Structurele partners :
Logo FiscalnetLogo WinbooksLogo IngLogo BillToBoxLogo LechoLogo Syneton fermer

De stichting

Het project Contact

Awards Fit for the future

Resultaten
Nationaal congres voor de economische beroepen 26/11/2015
Brussels Expo, Belgiëplein 1, BE - 1020 Brussel
Forum For the Future, - Alle rechten voorbehouden